Yadi Yada å ingen unge

Nope. Föder fortfarande inte.

Kan nästan garantera er att jag kommer att meddela när så är fallet. Ni lär veta när det börjar bli på G i alla fall. Vilket det inte verkar vara nu. Alla andra bokstäver utom just G skulle man kunna säga. Men inget föderi.

Jag är ju lite såhär i mitt bloggande. Ena dagen sprutar jag ut inlägg och andra (oftast på helger) gör jag det inte alls. Och just nu har jag ingenting att skriva om förutom gnäll på huvudvärk, klagan om sömnlösa nätter och annat trist så då låter jag hellre bli.

Kul att så många är med och GISSAR – spännande värre nu :)

Var på trevligt event med Loppi i fredags i alla fall – fet goodiebag fick man med sig hem också. Och igår var det teater med Caroline.

Nu väntar råkost-lunch som tillagats (skalats och rivits) av den nyttige mannen här i hemmet. Ska bli gott. Sen en prommis och efter det ska jag baka sockerkaka tänkte jag. Måste ju väga upp liksom.

Hej!

Sprid ordet!

Related posts:

This entry was posted in Allmänt, Graviditet. Bookmark the permalink.

3 Responses to Yadi Yada å ingen unge

  1. J says:

    Åh, ja, så är jag också och det är mindre optimalt såhär på upploppet eftersom den där förhatliga (men förståeliga, till viss del ;)) frågan garanterat dyker upp. Jag ska ta och gissa! :)

  2. jag har typ 3 olika BF att gå efter, så ;-)
    var värre med första barnet tycker jag, jag var så inställd på BF-datumet ( hon kom visserligen då, hehe), nu räknar man mer med ”någon gång i maj”, haha.
    fast jag har ju beviljad igångsättning på hemligt datum så jag väääääntar verkligen ;)

Comments are closed.