Till dig, som bökar runt där inne ♥

Lilla bebis.

Ska du inte ta och komma ut snart? Om några dagar kanske? Det vore så härligt att få träffa dig.

Jag har så mycket att visa. Vi måste ju presentera dig för alla vänner och hela familjen. Du kommer att gilla dem. Alla är så snälla och längtar efter dig jättemycket.

Det sägs att det ska snöa lite på söndag men det gör ingenting. Du behöver inte tycka det är konstigt – aprilväder kallas det. Man vet liksom aldrig vart man har temperaturen då. Men är det kallt så värmer jag dig, mitt lilla hjärta. Och om det hettar så ska jag hålla dig sval.

Här på gatan där du kommer bo, ligger en förskola med massa barn som leker om dagarna. Vi kan gå dit ner med vagnen om du vill, och se på. Titta när de gungar och leker kurragömma – sådant som du också ska få göra så snart du blir stor nog.

Vi har bäddat din säng. Den står här redo för dig, även om vi helst vill att du ska ligga i stora sängen hos oss första tiden, jag och din pappa. Vi gissar att vi inte kommer att få nog av dig nämligen. Hoppas du inte tröttnar på oss.

Och vilken härlig sommar vi ska ha tillsammans. Minifamiljen. Ta långa promenader ihop. Göra oss fina och gå bort på fika hos vänner. Bjuda hem folk till oss. Ha picnic i gräset. Leka i vattenbryn om det inte är för kallt. Busa med katterna. Grilla.

Och pappa din vill gå i skogen. Jag är inte så mycket för sådant, men jag kanske börjar tycka om det för att det är roligt när just du är med. Jag gillar parkerna i stan. Där man har solglasögon på nästippen, tittar på folk och äter glass. Fast det är sant, glass får du nog inte äta. Oj, förlåt att jag tog upp det…

Trots att jag är lite rädd för den dagen du ska komma, och en gnutta orolig att det ska bli svårt att föda dig och att veta hur man ska ta hand om dig på bästa sätt, kan jag knappt vänta mer. Jag önskar att det vore idag du ville titta ut. Säga hej till oss.

Vi undrar så hur du ser ut, hur du låter, vem du är. Vi funderar över vad du ska få heta. Håller alla tummar för att du ska vara frisk. Må bra och vara lycklig. Vi längtar efter dig så mycket nu, lilla bebis.

Vi älskar dig redan oändligt ♥

Sprid ordet!

Related posts:

This entry was posted in Graviditet. Bookmark the permalink.

20 Responses to Till dig, som bökar runt där inne ♥

 1. Jenny says:

  Åh, vad kärleksfullt och ömsint! Er bebis kommer få det väldigt fint hos er!

 2. Graviditetshormoner kanske spelar in, men ändå…
  Texten fick mig att bli lyckorörd och kinderna att bli lite blöta.

  Snart har du någon att applicera alla de där orden på, om och om igen. Mys!

 3. Fredrik says:

  Så jäkla fint, min älskling! :)

 4. SNART:)!

  Om några veckor kommer du inte fatta att du inte njöt mer, haha ;)

 5. Elinen says:

  Vad fint du skriver! Om jag vore din bebis skulle jag komma ut på stört!

  Min däremot verkar följa i storebrors spår och ta sig ut sakta. Har snart klarat av ett dygn med tillochfrån värkar. Woho (inte)! Storebror behövde två dygn till ungefär innan han var ute. Hoppas på att lillasyster ändå ska vara liiiiiite snabbare.

  • Alabama Sthlm says:

   Tack! Ånej, hoppas hon behagar titta ut snart!! Lycka till :)

   • Elinen says:

    Efter 1,5 dygn med till och från värkar åkte vi in på kontroll för att försäkra oss om att bebis mådde bra. Till min stora förvåning var jag 5 cm öppen då. De tog hål på hinnorna och sen gick allt jättefort. 5 timmar efter att vi klev in på bb hade jag en liten flicka på magen.

    Hoppas det är dags för dig snart och stort lycka till!

 6. Emilie Star says:

  Hej Lisa!
  Susannes (susy Q) kusin som läser din blogg :)
  Åhhh nu fick du mig rörd till tårar. Ville bara säga att det är så kul att följa just dig o du skriver jättebra. Cool o fin mamma kommer du bli. Tänk snart har ni en liten bebi hemma. fatta vad ballt! Massa kramar o lycka till / Emilie

 7. Cessie says:

  Vad fint skrivet! Du sätter ord på sånt som säkert många av oss tänker (vi som är
  Gravida alltså ha ha)
  Spännande snart är det inte så långt kvar!

 8. Sanna says:

  Så fint skrivet av dig :) Snart, snart, snart!

  SV; Tycket det är jätte konstigt att inte få äta… jag hade föreställt mig en stor fet godispåse och annat gott på förlossningen, men det är bara att glömma. Äta får jag göra efteråt ;)
  De serverar tydligen bara flytande för att underlätta för narkosläkaren vid akut kejsarsnitt…

 9. Åh vad vackert skrivet! :)

Comments are closed.