Aj aj aj aj

Hej gullisar!

Jag mår inte så värst bra. Har sedan igår haft en konstig smärta i magen. Eller, egentligen har jag nog känt den tidigare men bara lite då och då, nu är den konstant.

Främst på vänster sida, långt ner gör det ont, och nu har det även spridit sig runt till ryggen. Det känns som en blandning av mensvärk och den smärta man kan känna efter att varit kissnödig men hållt sig svinlänge. Liksom lite ilande, stickande, sjukt oskönt. Igår blev det bättre när jag tog ett varmt bad men idag verkar ingenting hjälpa.

Satte jobbet i skiten också eftersom jag inte kunde gå dit imorse. Bad först om lite sovmorgon så jag skulle hinna ta ett bad men insåg ganska snabbt att det inte skulle funka att gå hemifrån alls.

Kontaktade hur som helst min barnmorska men missade givetvis hennes samtal när hon ringde upp. Hon sa dock på svararen att hon skulle ringa igen för hon tyckte det lät som om det kunde vara urinvägsinfektion och att den kanske var på väg upp i njurarna :( Det vill jag ju inte ha!

Aja. Jag ligger kvar in sängen å väntar på att hon ska ringa igen..

Sprid ordet!

Related posts:

This entry was posted in Åkommor & Gnäll, Graviditet, Mvc. Bookmark the permalink.

3 Responses to Aj aj aj aj

  1. Åh nej, det hoppas vi ju givetvis på att det inte är. *håller tummarna*
    Se nu till att bli bättre snaaart snaaart tjejen!

  2. Pingback: V. 19 | Alabama Sthlm

Comments are closed.